35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
Nagy méretű mosózsák

Nagy méretű mosózsák
1 990 Ft


Mosózsákunkat nemcsak a menstruációs- és tisztasági bugyijainkhoz, hanem bármilyen más kényes ruhadarabhoz használhatod. Emellett tökéletes a bevásárláshoz is gyümölcshöz, kenyérhez, hogy minimálisra tudd csökkenteni az eldobható zacskók használatát.

Méret: 30x40cm

Kapacitás: 4-6db menstruációs bugyi (mérettől függően)Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

1 990 Ft
*Tartalmazza az ÁFÁ-t

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
Közepes méretű mosózsák
1 490 Ft
Wetbag menstruációs bugyihoz
2 890 Ft
Intimkehely
7 490 Ft
Nagy méretű mosózsák
1 990 Ft