35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
Női alsó teljes betéttel (újramosható pelenka)

Női alsó teljes betéttel (újramosható pelenka)
10 900 Ft


Teljes betétes fehérneműnk tökéletes választás extra erős vérzés esetén, egészségügyi problémánál, vagy akár szülés, műtét utáni időkben. Candy modellünk alapján készítjük, alapértelmezetten fekete színben, bézs gumival.

Hátulról derékmagasságig belevarrjuk a nedvességzáró és nedvszívó anyagot is, illetve elöl is magasabbra hozzuk fel. Ezáltal jó megfelelő lehet eldobható pelenka kiváltására. Szülés vagy műtét után 100%-osan környezetkímélő és szivárgásbiztos megoldás.

Inkontinencia vagy széklettartási problémák esetén megfelelő lehet az eldobható pelenka kiváltására, sokkal esztétikusabb és kellemesebb viselet.

Speciális alsóinkat egyedi megrendelés alapján készítjük el, 6-10 hetes szállítási határidővel tudjuk feladni.

Termékeink minőségi magyar alapanyagból készülnek, és a szabás-varrás is egy helyi varrodában készül. A külső rétege hasonló a fürdőruha anyagához, nagyon jó légáteresztő és kellemes tapintású. A belső betétrész pedig pamutból készül. Minden alapanyagunk Standard 100 by OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így garantáltan bőrbarát, nem okozhat semmilyen allergiát, vagy irritációt.Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

10 900 Ft
*Tartalmazza az ÁFÁ-t

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
Kiegészítők
Női alsó teljes betéttel (újramosható pelenka)
10 900 Ft
Fehér színű menstruációs bugyi
9 900 Ft
Férfi alsó teljes betéttel (újramosható pelenka)
10 900 Ft