Szállítás, fizetés és csere

Fizetési módok

Webáruházunkban jelenleg két különböző módon fizetheted ki a vásárolni kívánt termékeket:

  • Fizetés előre utalással - A kosarad véglegesítését követően kapsz egy e-mailt, melyben megírjuk a pontos utalási adatokat. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az utalások feldolgozását munkanapokon naponta 1x végezzük el. A szállítási határidőt ez esetben nem a megrendelés leadásától, hanem az utalás feldolgozásától számítjuk.
  • Fizetés utánvéttel - A kiszállításkor a GLS futárnál tudod kifizetni a vételárat. Általában készpénzes fizetésen kívül bankkártyával is lehetséges a fizetés. Az utánvét felára 400 Ft.
  • Fizetés bankkártyával - A kosarad véglegesítését követően bankkártyával kifizetheted a megrendelés összegét. 

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a csomagod azonnal összekészítjük, és átadjuk a futárnak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy akár 1-2 munkanapon belül nálad lehet. 
Amennyiben a termék nincs raktáron, e-mailben értesítünk a várható szállítási időről és arról, hogy amennyiben sürgős a megrendelés, milyen helyettesítő terméket tudunk küldeni.


Számlázás

A számlát a termékkel együtt küldjük meg. Kérés esetén e-mailben is meg tudjuk küldeni.

 

Szállítási módok

A termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Jelenleg az alábbi országokba szállítunk ki. Amennyiben ettől eltérő címre kérnéd a kiszállítást, egyedi ajánlatot adunk.

  • Magyarország: a feladást követően jellemzően 1-2 munkanapon belül várható a csomag érkezése, de maximum 5 munkanap.
  • Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein, Bulgária, Svájc, Dánia, Vatikán, Olaszország, Franciaország, Monaco, Nagy-Britannia, Írország, Litvánia, Lettország, Spanyolország, Észtország, Törökország, Norvégia, Svédország, Görögország, Portugália, Finnország, Málta, Ciprus:  a feladást követően jellemzően 3-5 munkanapon belül várható a csomag érkezése, de maxumum 10 munkanap.

Packeta: belföldre Packetával is kérheted a csomag kiszállítását. Egyelőre átvevőhelyekre kérheted a megrendelésed. A kiszállítás díja ebben az esetben 990 Ft.

Szállítási díjak

A szállítási díj országonként változik

  • Magyarország: 1.990 Ft, 35.000 Ft fölött ingyenes 
  • Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein, Bulgária, Svájc: 6.500 Ft, 50.000 Ft fölött ingyenes
  • Dánia, Vatikán, Olaszország, Franciaország, Monaco, Nagy-Britannia, Írország: 7.500 Ft, 50.000 Ft fölött ingyenes
  • Litvánia, Lettország, Spanyolország, Észtország, Törökország, Norvégia, Svédország, Görögország, Portugália, Finnország, Málta, Ciprus: 21.000 Ft, 120.000 Ft fölött ingyenes
  • Egyéb országok: egyedi árajánlat szerint

 

Termék cseréje

Kérlek figyelj arra, hogy ha több darabot is rendelsz, akkor csak egyet bonts ki és nézd meg, megfelelő-e a méret. Ha úgy érzed, más méretre szeretnéd cserélni, a bontatlan termékek helyett tudunk más méretet küldeni. Higiéniai okokból a már felbontott terméket nem tudjuk visszavenni.
A cserénél a kiszállítás díját és a cseretermék visszaszállítását kell csak kifizetned, mely 2.490 Ft.