35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
Intimkehely

Intimkehely
7 490 Ft


Az intimkehely tökéletes kiegészítője menstruációs fehérneműinknek. A kehely 3-4 betétnyi vért képes magában tartani, de ha véletlenül nem tudod időben cserélni, akkor a Mensibugyival biztonságban érezheted Magad. Igazi hulladékszegény páros a menstruáció idejére.

Az orvosi szilikonból készült intimkehely egyszerű, környezettudatos és gazdaságos megoldás a nehéz napokra. 2 méretben vásárolható meg.

A tamponokkal ellentétben a természetes hüvelyváladékot nem szívja fel, így nem borítja fel a normál hüvelyflórát és nem szárítja ki a hüvelyfalat. Használatával elkerülhető a hüvely irritációja és sérülése, amelyek fertőzésekhez, kellemetlen érzésekhez vezethetnek. Használat közben gyengéd vákuumot képez a hüvelyben. Az összegyűjtött menstruációs folyadék hermetikusan el van zárva, nem érintkezik levegővel, így használata szagmentes, higiénikus.

Választható méretek:

A méret – 30 év alatti nőknek, vagy akik még nem szültek hüvelyi úton
Kapacitás: Teljes hossz: 64mm – Kehelytest: H56 mm x Ø42 mm, 29 ml (3 nagyobb tampon kapacitásával ér fel)

B méret – 30 év feletti nőknek, vagy akik már szültek hüvelyi úton, erősebb vérzéshez illetve magasabb méhszájhoz.
Kapacitás: Teljes hossz: 68 mm – Kehelytest: H60 mm x Ø46 mm, 40 ml

Összetétel:

100% platinával kezelt orvosi szilikon, teljesen biztonságos a használata a testen belül (Medical grade, USP Class VI, Platinum Cured).
Ez a legjobb tisztaságú szilikon, sárgulásnak jobban ellenáll, tartósabb. A platina katalizátoros eljárással még tisztább, peroxid-mentes szilikon készül. Alapanyaga megfelel az EU biokompatibilitási szabványoknak és tesztelve van az ISO 10993 szabvány szerint.
Színezék, ragasztó, illatanyag, klór és mindenféle egyéb adalékanyag mentes.
Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

7 490 Ft
*Tartalmazza az ÁFÁ-t

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
Kiegészítők
Intimkehely
7 490 Ft