35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
Wetbag menstruációs bugyihoz

Wetbag menstruációs bugyihoz
2 890 Ft


Bármennyire is sokáig bírja a Mensibugyi, előfordulhat, hogy útközben mégis cserélned kell. A wetbag tökéletes megoldás a tiszta és  használt bugyi tárolására is. Belül nedvességzáró réteget tartalmaz, mely magába zárja a nedvességet és a szagokat is. Praktikus zipzáras megoldással készítettük.

A wetbagben kényelmesen elfér 1-2 db menstruációs bugyi (XL-es méretig 2 db, afölött 1 db). Használhatod intimkehely tárolására is.

A wetbaget használhatod más célra is, pl. péksüteményt, kekszet is tehetsz bele, hogy arra se kelljen zacskót használnod.

Mérete: 21x22cmBetétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

2 890 Ft
*Tartalmazza az ÁFÁ-t

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
Közepes méretű mosózsák
1 490 Ft
Intimkehely
7 490 Ft
Női alsó teljes betéttel (újramosható pelenka)
10 900 Ft
Férfi alsó teljes betéttel (újramosható pelenka)
10 900 Ft