35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
7db-os menstruációs bugyi csomag

7db-os menstruációs bugyi csomag
49 900 Ft


Válassz szettet a kedvezőbb árért!

A szett 7 darab menstruációs alsót tartalmaz. Válaszd ki, hogy milyen méret, fazont szeretnél, valamint a színösszeállítást is kiválaszthatod.-20% Most Akciós!!

Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

49 900 Ft
*Tartalmazza az ÁFÁ-t

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
Próbacsomag
35 000 Ft
5db-os menstruációs bugyi csomag
40 050 Ft
3db-os menstruációs bugyi csomag
25 365 Ft
7db-os menstruációs bugyi csomag
49 900 Ft