35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
Próbacsomag

Próbacsomag
35 000 Ft


Kacérgodsz a gondolattal, hogy kipróbáld menstruációs bugyijainkat, de nem tudod, melyik a megfelelő számodra? Próbáld ki a bugyijainkat az összes erősségben!

A csomag tartalmaz:
- 1db enyhe
- 1db közepes
- 1db extra
- 1db tisztasági fehérneműt

A csomagot vegyes színekben és fazonokban állítjuk össze, ha van konkért elképzelésed, írd be nyugodtan a Megjegyzés rovatba.

Mensibugyi = Menstruációs bugyi magyar gyártásban :)
-10% Most Akciós!!

Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

35 000 Ft
*Tartalmazza az ÁFÁ-t

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
5db-os tisztasági bugyi csomag
26 550 Ft
Próbacsomag
35 000 Ft
5db-os menstruációs bugyi csomag
40 050 Ft
10db-os tisztasági bugyi csomag
50 150 Ft