35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
Fehér színű menstruációs bugyi

Fehér színű menstruációs bugyi
9 900 Ft


Hordj nyugodtan fehéret a menstruációd alatt is! 

Kinek javasoljuk? Tökéletes viselet a menyasszonyi ruha alá, ápolónőknek, orvosoknak, tornászoknak, táncosoknak. A bugyi szabása tökéletesen illeszkedik a test vonalához, nem vág be, magas derekának köszönhetően nem csúszik le, a fehér szín pedig nem üt át egy áttetsző ruha alatt sem. Kell ennél több? :)

Nem kell aggódnod az átázás miatt sem, hiszen a betétrész gyorsan magába zárja a vért. A ruhád biztosan száraz marad! Kérheted enyhe, közepes vagy extra erősségben is.

A fehér menstruációs bugyit egyedi megrendelés alapján készítjük el, 2-6 hetes szállítási határidővel tudjuk feladni.

Termékeink minőségi magyar alapanyagból készülnek, és a szabás-varrás is egy helyi varrodában készül. A külső rétege hasonló a fürdőruha anyagához, nagyon jó légáteresztő és kellemes tapintású. A belső betétrész pedig fekete színű pamutból készül. Minden alapanyagunk Standard 100 by OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így garantáltan bőrbarát, nem okozhat semmilyen allergiát, vagy irritációt.

Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

9 900 Ft
*Tartalmazza az ÁFÁ-t

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
LONG LEGS kollekciónk
Fehér színű menstruációs bugyi
9 900 Ft
Női alsó teljes betéttel (újramosható pelenka)
10 900 Ft
Férfi alsó teljes betéttel (újramosható pelenka)
10 900 Ft