35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
Long legs mintás menstruációs bugyi

Long legs mintás menstruációs bugyi
8 000 Ft


Menstruációs bugyi egy igazán fiatalos, vidám színösszeállításban! Választhatod enyhe, közepes vagy extra erős változatban, hogy a legjobban passzoljon az igényeidhez.

Hogy is működik? Menstruációs bugyijaink négy rétegből állnak: kívül egy speciális légáteresztő anyag, belül pedig vékony pamutréteg található. E kettő között belülről egy speciális nedvszívó anyag, mely gyorsan magába szívja a nedvességet és a kellemetlen szagokat, kívülről pedig egy nedvességzáró anyag található, hogy még véletlenül se legyen szivárgás. Így egész nap biztonságban tudhatod Magad. 

Újra mosható bugyijaink nagyon tartósak, akár 2-3 évig is bírják rendszeres használat mellett is.

Mosásuk is nagyon egyszerű: hideg vizes öblítés után egyszerűen csak beteszed a mosógépbe a többi szennyessel együtt, majd kiakasztod száradni.

Mensibugyi = Menstruációs bugyi magyar gyártásban :) 

-10% Most Akciós!!

Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

8 000 Ft
*Tartalmazza az ÁFÁ-t

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
Utolsó darabok
Long legs nude menstruációs fehérnemű
8 900 Ft
Long legs fekete pamut menstruációs alsó
9 900 Ft
Long legs fekete menstruációs bugyi
8 900 Ft
Long legs magenta menstruációs bugyi
8 900 Ft