35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
BASIC menstruációs bugyi fekete színben

BASIC menstruációs bugyi fekete színben
7 900 Ft


Új modellünket a lehető legkönnyedebbre terveztük. Alacsony szabású, így minden ruha alatt tökéletesen észrevétlen marad. A többi modellünktől eltérően a belső pamutréteg csak a betétrészig fut végig.

A betétrész elöl és hátul is extra magasan tart, hogy a védelem tökéletes legyen. Közepes erősségű betéttel rendelhető. Az enyhébb napokra javasoljuk.

Menstruációs bugyijainkat hordhatod munkában, sportolás közben, de megbízható társad lehet az éjszaka folyamán is. Kombinálhatod mosható betéttel vagy intimkehellyel, de önmagában is extra erős védelmet biztosít. De ha strandra kell menned, ott is felkaphatod napozáshoz a kedvenc fürdőruhafelsődhöz, enyhe, pecsételő vérzésnél pedig akár a vízbe is bemehetsz.

A menstruációs bugyi minőségi magyar alapanyagból készül, és a szabás-varrás is egy helyi varrodában készül. A külső rétege hasonló a fürdőruha anyagához, nagyon jó légáteresztő és kellemes tapintású. A belső betétrész pedig pamutból készül. Minden alapanyagunk Standard 100 by OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így garantáltan bőrbarát, nem okozhat semmilyen allergiát, vagy irritációt.

Mensibugyi = Menstruációs bugyi magyar gyártásban :) 
-11% Most Akciós!!

Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

7 900 Ft
*Tartalmazza az ÁFÁ-t

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
BASIC menstruációs bugyi nude színben
7 900 Ft
BASIC menstruációs bugyi fekete színben
7 900 Ft