35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
ÚJ: Candy fekete menstruációs bugyi

ÚJ: Candy fekete menstruációs bugyi
8 900 Ft


Candy kollekciónnál a menstruációs bugyi alacsonyabb derékkal és picit szélesebb fenékrésszel készül. Fekete színű bugyinkat feldobjuk egy széles bézs gumival, ami igazán kényelmessé teszi. Nem túl szoros, mégis biztosan tart. 

A menstruációs bugyi három erősségben kapható: enyhe, közepes és extra, így teljesen a saját igényeidre tudod szabni. Enyhe bugyink nedvszívó képessége megegyezik egy szárnyas betétével, az extra viszont már 4x annyi nedvességet is képes magában tartani.

Menstruációs bugyijaink négy rétegből állnak: kívül egy speciális légáteresztő anyag adja meg a színét, belül pedig mindig egy vékony, fekete pamutréteg található. E kettő között belülről egy speciális nedvszívó anyag, mely gyorsan magába szívja a nedvességet és a kellemetlen szagokat, kívülről pedig egy nedvességzáró anyag található, hogy még véletlenül se legyen szivárgás. Így egész nap biztonságban tudhatod Magad.

Újra mosható bugyijaink nagyon tartósak, akár 2-3 évig is bírják rendszeres használat mellett is.

Mosásuk is nagyon egyszerű: hideg vizes öblítés után egyszerűen csak beteszed a mosógépbe a többi szennyessel együtt, majd kiakasztod száradni.

Mensibugyi = Menstruációs bugyi magyar gyártásban :)


Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

8 900 Ft
*Tartalmazza az ÁFÁ-t

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
Tini bugyi
Candy kék menstruációs alsónemű
7 900 Ft
Candy rózsaszín menstruációs fehérnemű
8 900 Ft