35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
Tisztasági bugyi - 10db

Tisztasági bugyi - 10db
47 000 Ft


Tisztasági bugyinkat szettben kedvezményes áron vásárolhatod meg. A csomag 10 db tisztasági bugyit tartalmaz.

Alapvetően hagyományos fazonban, fekete színben postázzuk. Ha vegyes színben, fazonban szeretnéd, jelezheted a Megjegyzés rovatban.

Mensibugyi = Tisztasági bugyi magyar gyártásban :) 
-20% Most Akciós!!

Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

47 000 Ft

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
2db-os meglepetés csomag
17 500 Ft
Tisztasági bugyi - 5db
26 500 Ft
8db-os Long Legs szett
63 900 Ft
Tisztasági bugyi - 10db
47 000 Ft