35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
8db-os Candy szett

8db-os Candy szett
63 900 Ft


A szett 8 darab alsót tartalmaz Candy kollekciónkból. Kérlek, add meg a megjegyzés rovatban, hogy milyen színekben kéred, vagy ránk is bízhatod :)

-20% Most Akciós!!

Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

63 900 Ft

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
4db-os Long Legs szett
36 000 Ft
Intimkehely + 1db Long Legs
15 000 Ft
8db-os Candy szett
63 900 Ft
Intimkehely + 1db Candy
14 900 Ft