35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!
8db-os Long Legs szett

8db-os Long Legs szett
63 900 Ft


A szett 8 darab alsót tartalmaz a Long Legs kollekciónkból. Alapértelmezetten vegyes színekben küldjük. Ha más színben szeretnéd, add meg a megrendelés Megjegyzés rovatában.

-20% Most Akciós!!

Betétek
Mérettáblázat
Szállítás, fizetés és csere

63 900 Ft

Hogyan működik?

Mosható és újra használható alsóneműnket az eldobható betétek és tamponok helyettesítésére terveztük. Magában, de akár tamponnal, kehellyel párosítva viselhető az extra védelemért.

Milyen érzés viselni?

Felszabadító :) Az első nap után jössz majd rá, mennyire kényelmetlen volt a betét... Ne félj, még az erősebb változatnál sem lesz olyan érzés, mintha pelenkát viselnél.

Hogyan teszi a dolgát?

A légáteresztő belső pamut réteg elvezeti a nedvességet és száraz érzést biztosít. Semlegesíti a szagokat, frissen tart egész nap.Megakadályozza a szivárgást így a ruhád, lepedőd, minden más foltmentes marad.

Mekkora a nedvszívó képessége?

Erősségtől függően 1-4 hagyományos betétnek megfelelő mennyiséget képes magában tartani anélkül, hogy úgy éreznéd pelenkát viselsz.

Hogyan mosd?

Nagyon egyszerű – hideg vizes öblítés után dobd be a többi szennyessel a mosógépbe (a ruháidnak semmi bajuk nem lesz!), majd tedd ki megszáradni. Nem kell vasalni, fertőtlenítőt vagy öblítőt használnod.

Váltás az eldobhatóról a moshatóra

Egy kényelmes rutint lecserélni kihívás lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy először otthon próbáld ki az alsódat, így biztonságban megtapasztalhatod hogyan működik.
Intimkehely + 1db Long Legs
15 000 Ft
4db-os Candy szett
35 900 Ft
2db-os meglepetés csomag
17 500 Ft
8db-os Candy szett
63 900 Ft